Olimp Hi Pro Pancakes – 900 g

Dowiedz się więcej o programie  Olimp premium club

Opis produktu

HI PRO PANCAKES – naleśniki w proszku o smaku piernikowym. Wystarczy dodać wodę, rozmieszać i usmażyć! Produkt zawiera substancję  słodząca. HI PRO PANCAKES to najlepsze połączenie tradycyjnego smaku i nowoczesnej receptury – świetne uzupełnienie do zrównoważonej diety i zdrowego trybu życia! Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Wysoka zawartość białka (42% białka w proszku) pochodzącego z różnych frakcji proteinowych oraz węglowodany złożone, pochodzące z wartościowych źródeł. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej i pomaga w jej utrzymaniu. Niezwykle proste w przygotowaniu, pyszne naleśniki możesz podawać jako samodzielne danie lub łączyć z dodatkami w dowolny sposób (np. z miodem)!

Skład

Smak piernikowy

Składniki: 40% protein blend (koncentrat białek serwatkowych (z mleka), hydrolizat białek serwatkowych (z mleka), białko jaja w proszku), mąka kokosowa, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, mąka owsiana, substancja spulchniająca – węglany sodu; substancja zagęszczająca – guma ksantanowa; aromaty, emulgator – lecytyny (z soi); substancja słodząca – sukraloza.

Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym składniki pochodzące z mleka, jaj, soi, orzechów, orzeszków ziemnych (arachidowych), zbóż zawierających gluten, ryb, skorupiaków, mięczaków.

Wartość odżywcza Na porcję (60 g + 85 ml/wody)
Na 100 g proszku
Wartość energetyczna 1027 kJ/244 kcal 1712 kJ/408 kcal
Tłuszcz,
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone
5,7 g
5,7 g
9,5 g
9,5 g
Węglowodany,
w tym: cukry
23 g
9,5 g
38 g
16 g
Błonnik 6,4 g 11 g
Białko 25 g 42 g
Sól 1,7 g 2,9 g
 

15 porcji
Przechowywać w suchych pomieszczeniach, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętych opakowaniach.

Zastosowanie

HI Protein Pancakes to przepyszne wysokobiałkowe naleśniki dla sportowców i osób aktywnych fizycznie.

Sposób przygotowania: 1 porcję (60 g = 1 ½ miarki) rozpuścić w 85 ml wody. Mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Smażyć z obu stron do momentu uzyskania optymalnej struktury.

Warunki przechowywania: przechowywać w suchych pomieszczeniach, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętych opakowaniach. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Producent

OLIMP LABORATORIES Sp. z o. o.
Pustynia 84F, 39-200 Dębica, Poland